uczniowie szkoły

Planujemy w roku szkolnym 2020/2021 utworzyć następujące kierunki kształcenia:

Kierunki dla absolwentów gimnazjum oraz absolwentów szkoły podstawowej.

III Liceum Ogólnokształcące 

  • klasa europejsko - medialna
    przedmioty nauczane w zakresie rozszerzonym: 
    j. angielski, geografia, 
    wiedza o społeczeństwie
  • klasa socjalna
    przedmioty nauczane w zakresie rozszerzonym: 

    biologia, j. polski    

Technikum nr 2 w zawodzie:

  • technik reklamy
  • technik hotelarstwa
  • technik ekonomista
  • technik handlowiec
  • technik rachunkowości NOWOŚĆ - Obejrzyj film promujący zawód 
  • technik żywienia i usług gastronomicznych
  • technik technologii żywności

Branżowa Szkoła I Stopnia w zawodach:

  • kucharz (zajęcia praktyczne w warsztatach szkolnych
  • cukiernik (zajęcia praktyczne w warsztatach szkolnych)
  • kelner (zajęcia praktyczne w warsztatach szkolnych)

Pozostałe kierunki dotychczas utworzone w szkole:

Liceum Ogólnokształcące (3-letnie)

  • klasa europejska 
    o rozszerzeniu: geografia, wiedza o społeczeństwie, 
    j. angielski 
  • klasa matematyczno-informatyczna 
    o rozszerzeniu: informatyka, matematyka, język angielski 
  • klasa socjalna
    o rozszerzeniu: j. polski, biologia

Technika (4-letnie) w zawodzie:

  • technik organizacji reklamy
  • technik hotelarstwa
  • technik ekonomista
  • technik handlowiec
  • kelner
  • technik technologii żywności
  • technik żywienia i usług gastronomicznych 

Zasadnicze Szkoły Zawodowe w zawodzie:

  • kucharz (praktyka w warsztatach szkolnych) 
  • cukiernik (praktyka w warsztatach szkolnych )

Zasadnicza Szkoła Zawodowa (młodociany pracownik) w zawodzie:

  • sprzedawca (praktyka w zakładzie pracy)
  • wędliniarz (praktyka w zakładzie pracy)

Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych (3-letnie):

  • o nachyleniu: j. polski, wiedza o społeczeństwie

Aktualności szkolne

Ważne ogłoszenie

bip

Karta Szkolna

tablica malopolska

covid19

  ■    Plan lekcji (21 wrzesień 2020)